Bananpandekager

Humus – når den ikke kan blive nemmere

Humus

Siger man snack herhjemme, siger man nærmest humus. Man kan lave mange fancy versioner af humus, men vi er til den helt traditionelle og den aller nemmeste version af humus.

Ingredienser:

  • Kikærter i lage – 1 dåse
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2-3 spsk citronsaft
  •  ½-1 dL olivenolie
  • Salt og peber.

 

  • Man kan udvide den lette version lidt og komme 1 tsk. stødt spidskommen og 1 spsk. tahin i, men disse to er IKKE nødvendige, jeg bruger dem sjældent.
  • Derudover kan man tilsætte chili, soltørede tomater, oliven, peberfrugt, urter, osv. – Kun fantasien sætter grænser.

 

Fremgangsmåde:

Blend kikærterne til en tyk mos. Tilsæt lidt efter lidt de resterende ingredienser. Det er meget forskellige hvor meget hvidløg, hvor meget citron og hvor meget olie folk synes, der skal i. Så smag jer frem indtil den er perfekt for jer. Husk også at smage til med salt og peber.

Serveringforslag: 

Der kan spises utallige ting til humus. Vi bruger oftes:

  • Sprøde brødstænger
  • Naanbrød
  • Tyrkisk brød
  • Gulerods-, agurke- og selleri stænger

 

Velbekomme!

 

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bananpandekager